
برای اینکه رئیس خوبی باشیم باید به چه نکاتی توجه کنیم؟، برای اینکه یک شرکت به موفقیت برسد، تمام افراد آن باید به خوبی کار کنند. موفقیت یک مجموعه وابسته به یک نفر نیست و افراد با کار گروهی میتوانند موجب پیشرفت آن شوند. به وجود آوردن یک گروه کار آسانی است، اما هماهنگ کردن افراد با یکدیگر بسیار مشکل است. افراد باید برای رسیدن به یک هدف مشترک تلاش میکنند و این کار اصلا آسان نیست. یک رییس میتواند کاری کند که تمام افراد به خوبی با هم کار کنند. او میتواند روی کارمندانش تاثیر بگذارد تا آنها کار خودشان را با هیجان بیشتری انجام دهند. اگر همه در یک جهت حرکت کنند، موفقیت خود به خود به وجود میآید. همه دوست دارند که کار خودشان را به بهترین شکل انجام دهند. یک مدیر باید رفتار صادقانهای را با کارمندانش داشته باشد و به آنها احترام بگذارد تا کارمندان هم کارشان را به بهترین شکل انجام دهند. برای اینکه یک مدیر موفق باشید، باید ۱۰ خصوصیت زیر را داشته باشید.

معرفی فود کار امید، فست فودی که تا 4 صبح باز است!، جایی شاید در شمال، شرق و یا غرب تهران و در زمانی که شاید هرگز فکرش را هم نکرده باشید. یک کاروان بزرگ با رنگهای جذاب و نقش یک آقای سیبیلو روی آن، صفی طولانی از عشاق فست فود که در جلوی پیشخوان آن منتظر نوبت برای سفارش غذا هستند. بخاری که از دودکش ماشین بیرون میرود و بوی خوش فست فود و تعجبی که شما را فرا میگیرد. احتمالا سوالی که از خود میپرسید چیزی شبیه به این است: این وقت شب! اینا کی هستن دیگه؟ اینها فود کار امید با شعار غذای همیشه بیدار هستند.

معرفی پین کافه، نارنجی دوست داشتنی!، این روزها وارونگی و آلودگی هوا فضای شهر را بهرنگ خاکستری در آورده است. اما در این بین فولکس واگنی با رنگ نارنجی جیغ به زیبایی هرچه تمام این جو خاکستری را میشکند و باعث ایجاد حس و انرژی خوب میان رهگذرانی میشود که آن را می بیند. اسمش پین کافه است. با ما همراه باشید تا بیشتر با آن آشنا شوید.

ویژگی های یک رستوران خوب چیست ؟ ، در سال های گذشه همان طور که می دانید فست فود در بین بسیاری از افراد جا باز کرده است .

وظایف گارسون، گارسون یک رستوران یکی از اجزای بسیار مهم آن به شمار می رود و نوعی نماینده رستوران محسوب می شود و اگر مشتری از نحوه پذیرایی گارسون خوشش بیاید از او تشکر می کند و رضایت خود را با لبخند نشان می دهد.

مدیریت رستوران، یکی از شغل های پرمشغله به شمار می آید که برای انجام صحیح آن نیاز به مهارت خواهد بود، مدیر رستوران با داشتن مهارت های لازم می تواند بر تمام بخش های رستوران نظارت داشته باشد.