
- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 2498
اصول رنگ در دکوراسیون فست فود، رنگ شناسی و استفاده درست از آن در دکوراسیون باعث موفقیت بسیاری از رستوران ها و فست فودی ها شده است.

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 2361
اصول استفاده از سردخانه، برای نگهداری سبزیجات و میوه ها از سردخانه بالای سفر استفاده می شود و اکثر میوه ها و سبزیجات در شرایط زیر صفری کیفیت خود را از دست می دهند و ظاهری نامطلوب پیدا می کنند.

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 4250
راه اندازی فودکورت، فودکورت ها در دسته مشاغل پر درآمد طبقه بندی می شوند. اصولا طراحی و راه اندازی فودکورت ها، نیاز به تخصص و آگاهی بالا دارد. تجربه نشان داده که افراد حرفه ای همیشه در این زمینه موفق تر بوده اند.

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 2001
سیستم بیرون بر فست فود، برای دست یابی به سودهای بالا در راه اندازی فست فود، لازم است از تخصص و مهارت های ضروری برخوردار باشید تا بتوانید به موفقیت دست پیدا کنید. یکی از این استراتژی ها استفاده از سیستم بیرون بر فست فود می باشد.

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 2329
صنعت رستوران داری، یکی از سخت ترین مشاغل دنیا رستوران داری یا مدیریت رستوران است و هدف یک رستوران موفق چیزی جز کسب بهترین نتایج از فعالیت خود و رضایت مشتری نیست .