راه اندازی فودکورت، فودکورت ها در دسته مشاغل پر درآمد طبقه بندی می شوند. اصولا طراحی و راه اندازی فودکورت ها، نیاز به تخصص و آگاهی بالا دارد. تجربه نشان داده که افراد حرفه ای همیشه در این زمینه موفق تر بوده اند.
پس قبل از راه اندازی فودکورت ابتدا سطح دانش و آگاهی خود را بالا برده و از تجارب دیگران استفاده نمایید و پس از برآورد هزینه ها اقدام به تاسیس فودکورت کنید. چرا که میزان سرمایه ای که برای راه اندازی فودکورت در نظر می گیرد باید بالا باشد.
مراحل راه اندازی فودکورت
مکان فودکورت: فودکورت ها باید در مکان های پر رفت و آمد دایر شوند. به گونه ای که میزان دسترسی افراد به فودکورت بالا باشد و به راحتی در اختیار آنها قرار بگیرد.
طراحی دکوراسیون فودکورت: یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی فودکورت ها، طراحی آنهاست تا جایی که می توان ادعا کرد نقش بسیار مهمی در موفقیت و یا شکست فودکورت خواهد داشت. طراحی فودکورت ها باید به گونه ای باشد بتوان تمامی اصول چیدمان، ایمنی، بهداشتی و تردد افراد در آن اجرا شود. مثلا به نحوه چینش صندلی ها، طراحی سقف کف و دیوار، نورپردازی، تزیینات داخلی، پلان فودکورت، مکان صندوق پرداخت و ... توجه داشته باشید. تا بتوانید از میزان مساحت فودکورت، بهترین بازدهی را داشته باشید.
تجهیزات فودکورت: تجهیزات فودکورت نیاز به صرف هزینه نسبتا بالایی دارد. مثلا تجهیزات پخت، تجهیزات سرو غذا، تجهیزات نگهداری، تجهیزات شستشو، تجهیزات آماده سازی، انبار سرد و انبار خشک.
هزینه راه اندازی فودکورت
هزینه های لازم برای راه اندازی یک فودکورت شامل تامین مواد اولیه پخت، استخدام پرسنل، تجهیزات فودکورت، خرید یا اجاره مکان فودکورت. که برخی از آنها فقط نیاز به یکبار هزینه دارند مانند تجهیزات اما برخی دیگر نیاز به هزینه مکرر دارند مانند مواد اولیه پخت فست فود و حقوق پرسنل
نتیجه پایانی
اگرچه اشاره شد که هزینه راه اندازی فودکورت ها بالاست اما برگشت سرمایه نیز در این حرفه به سرعت اتفاق می افتد و اگر در جایی مناسب و با ارائه غذای با کیفیت همراه باشد بی شک سود قابل ملاحظه ای را شاهد خواهید بود. که می توانید هزینه های جاری بعدی را با استفاده از این سود حاصله پرداخت نمایید.