وظایف گارسون

وظایف گارسون، گارسون یک رستوران یکی از اجزای بسیار مهم آن به شمار می رود و نوعی نماینده رستوران محسوب می شود و اگر مشتری از نحوه پذیرایی گارسون خوشش بیاید از او تشکر می کند و رضایت خود را با لبخند نشان می دهد.

مدیریت رستوران

مدیریت رستوران، یکی از شغل های پرمشغله به شمار می آید که برای انجام صحیح آن نیاز به مهارت خواهد بود، مدیر رستوران با داشتن مهارت های لازم می تواند بر تمام بخش های رستوران نظارت داشته باشد.

اصول استفاده از سردخانه

اصول استفاده از سردخانه، برای نگهداری سبزیجات و میوه ها از سردخانه بالای سفر استفاده می شود و اکثر میوه ها و سبزیجات در شرایط زیر صفری کیفیت خود را از دست می دهند و ظاهری نامطلوب پیدا می کنند.

اصول رنگ در دکوراسیون فست فود

اصول رنگ در دکوراسیون فست فود، رنگ شناسی و استفاده درست از آن در دکوراسیون باعث موفقیت بسیاری از رستوران ها و فست فودی ها شده است.

راه اندازی فودکورت

راه اندازی فودکورت، فودکورت ها در دسته مشاغل پر درآمد طبقه بندی می شوند. اصولا طراحی و راه اندازی فودکورت ها، نیاز به تخصص و آگاهی  بالا دارد. تجربه نشان داده که افراد حرفه ای همیشه در این زمینه موفق تر بوده اند.