چاپ
دسته: blog
بازدید: 163
فودکار چیست

فودکار چیست، با تاسیس کافه رستوران سیار یا همان فودکار می توانید به تمامی مناطق شهر سفر کنید و مشتری های بسیار و جدیدی را پیدا کنید.

فودکارها برای قشر جوان بسیار جذاب هستند و بیشتر استقبال ها از این کار توسط جوانان صورت می گیرد و در جشن ها و محل برگذاری همایش ها حضور پیدا می کنند و می تواند فروش زیادی را داشته باشند.


برخی از مزایای راه اندازی کافه رستوران سیار


1-کسب شهرت: اگر در طراحی کافه رستوران، برند یا نحوه ی ارائه ی خدماتتان خلاقیت به خرج دهید می توانید خیلی سریع معروف شوید و مشتری های بسیاری را جذب کنید.
2-سرمایه اولیه کمی احتیاج دارد: برای شروع کار به یک ون، مینی بوس یا انواع دیگر ماشین ها احتیاج دارید که سر پوشیده باشد و بتوانبد تجهیزات کافه یا رستوران را قرار داد.
3-شجاع باشید و تغییر کنید: برای پیشرفت در کارتان باید تغییر کنید و منتظر معجزه ننشینید شما یک کافه یا رستوران ثابت با مشتری های فراوان دارید.
4-مشتریان بیشتر از مناطق گوناگون: برای پیدا کردن مشتری های ثابت باید کمی خلاقیت به کارتان اضافه کنید تا در سراسر مناطقی که سفر می کنید مشتری های ثابت داشته باشید.


شرایط فست فود سیار


1-داشتن مهارت و توانایی لازم برای کسب رضایت مشتری.
2-سرمایه ی کافی یکی از مهم ترین موارد برای راه اندازی فست فود سیار است.
3-داشتن مجوز از سازمان های مربوطه برای راه اندازی فست فود سیار است.
4-با توجه به نوع فست فود سیار باید تجهیزات مربوط به آن را تهیه کنید.


نتیجه گیری


کافه های سیار در ایران مجهز به یک یا چند دستگاه قهوه ساز مجهز شده اند و انواع قهوه و شیرینی معمولا خانگی را در منوی خود جای می دهند.اگر قصد داشته باشید بیزینس خود را به جای کافه به رستوران سیار ارتقا دهید هزینه های دیگری، به راه اندازی کسب و کار شما اضافه می شود.