صنعت رستوران داری

صنعت رستوران داری، یکی از سخت ترین مشاغل دنیا رستوران داری یا مدیریت رستوران است و هدف یک رستوران موفق چیزی جز کسب بهترین نتایج از فعالیت خود و رضایت مشتری نیست .

داشتن یک منوی عالی ممکن است مشتریان زیادی را به رستوران شما جذب کند اما برای نگه داشتن آنها تنها یک منوی عالی کافی نیست، تعهدات حقوقی و مدیریت گردش مالی و کنترل هزینه ها تنها چند عامل مهم در رسیدن موفقیت صنعت رستوران داری است.


بازارکار رستوران داری


قبل از ورود به صنعت رستوران داری بازار کار خود را درست بشناسید، اگرچه بسیاری از شهرهای بزرگ انواع رستوران ها را دارند ولی افتتاح رستورانی با غذاهای گران در یک منطقه کم درآمد بعید است که به موفقیت برسد. به فعالیت های رقبای خود توجه داشته باشید که چقدر مشتری دارند، چگونه کار می کنند، کجا کار می کنند و... این اطلاعات در رستوران داری مفید می باشد. در کار رستوران داری برای جذب مشتری تنها نباید به تبلیغات کلامی و آگهی ها بسنده کرد و علاوه بر تبلیغات و آگهی شما نیاز به یک برنامه بازاریابی که شامل ایجاد برند می باشد نیاز دارید.


برخی از نکاتی که در رستوران داری باید آنها را بدانید


1-انتظاراتی که از کارکنان رستوران دارید به روشنی بیان کنید: از گارسن تا کارکنان آشپزخانه همه باید در موقعیت شغلی خود بهترین عملکرد را داشته باشند و قوانین مربوط به کار، پاداش و مزایا، ساعت کاری و... در همان روزهای ابتدایی شروع کار باید روشن شود.


2-نوع پذیرایی در رستوران می تواند فروش را افزایش دهد: نوع استقبالی که از مشتری در بدو ورود انجام می گیرد تا چگونگی پذیرایی در رستوران از مواردی محسوب می شود که به صورت مستقیم روی فروش رستوران تاثیر می گذارد.


3-نظارت دقیق مدیریت رستوران بر صندوق: از حسابدار رستوران خود بخواهید تا گزارش های منظمی را از نرم افزار حسابداری رستوران شما تهیه کند و به طور مرتب گزارش هایی را برای مدیریت رستوران ارسال کند.


نتیجه گیری


با رشد صنعت رستوران ها در جهان شاهد ایده های جدید و خلاقیت هایی زیادی در مدیریت رستوران و رستوران داری بوده ایم و در کشور خودمان صنعت غذا جز صنایعی بوده که هر سال پیشرفت زیادی را داشته است.